Jos van der Meer - MeerFinance
 
Inzicht in Performance

Links naar trainingen voor Excel en PowerBI 

MeerFinance kan u adviseren voor het inrichten van uw P&C-cyclus en het rapportageproces. Vaak wordt hierbij nog Excel gebruikt. Echter voor het verbeteren van de kwaliteit van uw stuurinformatie is het vaak beter om software te gebruiken die hiervoor speciaal is gemaakt, een zogenaamde Corporate Performance Management (‘CPM’) tool. Dit helpt u zowel in tijdigheid als de diepgang van de informatie. Zie hiervoor de dienstenpagina.

Naast het dagelijkse gebruik van een CPM tool maakt de controller ook dagelijks gebruik van Excel. Een verbetering in zijn of haar kennis en vaardigheden kan de effectiviteit sterk verbeteren. Om de kennis en vaardigheden te ontwikkelen kunt u gebruik maken van de cursussen van van My Online Training Hub. Deze zijn zeer aanbevelenswaardig.

Als ervaren Excel gebruiker heb ik een aantal online cursussen van hen gevolgd. Ze hebben een uitstekende documentatie, zijn goed te volgen en hebben veel toegevoegde waarde voor zowel de minder ervaren gebruikers als de gebruikers met veel kennis van Excel. Onderstaand een aantal links naar de cursussen waarop u kunt inschrijven. Er zijn ook verschillende gratis webinars beschikbaar op de website. Tevens kan ik u  aanbevelen om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Excel Dashboard Course
Pivot Table
Excel Xtreme PivotTables Course


Power Query & Power Pivot Excel Dashboard Webinar
Excel Power Query Course
Power Pivot for Excel Course

Online Excel Course
Excel Expert Course

Power BI Webinar
Power BI Course